top of page

Storitve

Psihološko svetovanje ali psihoterapija po načelih relacijske integrativne transakcijsko analitične in kognitivno vedenjske psihoterapije. Cilj individualne psihoterapije je v varnem okolju opolnomočiti posameznika za premagovanje stisk, opolnomočenje pri pomembnih odločitvah v življenju in tudi pri premagovanju resnih bolezni in stanj.

Psihološko svetovanje je običajno krajše od psihoterapije in zasleduje bolj konkretne cilje. Psihoterapija je daljša in strukturalno posega v spreminjanje posameznikovega vedenja, čustvovanja in doživljanja sveta okoli sebe.

Cena enega srečanja je 60 eur / 60 minut.

#cena že vsebuje DDV

Psihoterapija otrok in mladostnikov se precej razlikuje od psihoterapije odraslih, saj je v razvoju otroka izjemno pomembno upoštevati vse sisteme v katere je otrok ali mladostnik vpet (družina, šola...). V otrokov in mladostnikov svet najlažje vstopamo preko dela s kreativnimi tehnikami in mediji (igra, delo v peskovniku, risanje, glasba, gibanje). V psihoterapiji otrok in mladostnikov veljajo enaka pravila zaupnosti kot pri odrasli populaciji.

Običajno psihoterapijo otrok in mladostnikov začnemo tako, da se najprej srečamo s starši in skupaj postavimo cilje. Nato se s starši srečamo na vsake 3-5 srečanj z otrokom.

Cena enega srečanja je 60 eur / 60 minut.

#cena že vsebuje DDV

Ponujamo izobraževanja in delavnice za podjetja in posameznike.

Nekaj že izvedenih delavnic:

- Komunikacija s težavnimi sogovorniki

- "Katero igro igraš?" Igre v medosebnih odnosih

- Intimno partnerstvo

- Psihološki vidiki kroničnih bolezni

- Vzgoja otrok za srečne in zdrave posameznike

bottom of page